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4월 27, 2018의 게시물 표시

San San Chinese restaurant: the argument is over

There was a big argument among friends due to the Chinese restaurant San San. Some said that the price of the restaurant is a bit much higher than it's quality, and some others said it is the reasonable price with such a good restaurant. I have no idea whether it is good or not since I never been there. And finally, I have got a dinner at this argued place. This restaurant is popular for the business lunch or dinner among Chinese people. Many of the customers here wore the suits. The interior of this restaurant is very interesting. I felt like I was time travelling in the old town in China. The posters on the wall looked like very old. It seems they spent a lot of money for the interior of the restaurant. Overall atmosphere of this Chinese restaurant is very oriental and luxurious. The taste of the food were very nice. The portion was a rather small than other Chinese restaurant and the price was much higher. However, the restaurant gave me an impression that we are

프랑크푸르트 맛집찾기: 이탈리안 Trattoria i Siciliani 그리고 사케바 J'epoca SAKAbar

매번 아시아 음식만 먹어대서 물려서 그런지 이번에는 다른 음식을 먹으러 가기로 하였다. 작센하우젠에 있는 이탈리안 레스토랑으로 가기로 했는데 여기에서 딸기로 만든 와인을 마실 수 있다고 한다. 조금 늦게 장소에 도착하니 다들 와인을 반쯤 마셔 놓았다. 음식은 미리 주문을 하였는데 다들 작은 접시를 받아서 나누어 먹을 것이라 한다. 자리에 앉고서 얼마 있지 않아 바로 음식이 차려졌다. 긴 테이블에 여덟명이 앉게 되어서 계속 음식이 담긴 접시를 옮겨가며 먹었다.  에피타이져, 각자 반조각씩 나누어 먹었다. 야채 볶음 에피타이져 맛이 강렬한 아시아 음식에 길들여져 버려서 그런가 음식들이 다소 밍밍하다는 느낌이 들었다. 분명히 맛은 좋았으나 음식맛이 계속 머리에 맴돌며 또 다시 먹어보고 싶다고 되뇌이는 정도는 아니었다. 그리고 가격이 조금 쎄다. 이 생선요리는 확실히 맛있어서 사진을 남긴다. 소스가 일품. 후식으로 먹은 아이스크림인데 되게 맛났다. 뭔가 부족하다는 생각이 들어 근처에 술한잔을 더 하러 갔다. 날씨가 추워서 가다가 갑자기 사케바로 가기로 하였다. 원래는 따뜻한 사케를 마시기로 한 것 같은데 어떻게 변경을 하게 되어 추천 사케를 3개 주문하여 마셨다. 각각 반병씩을 주문 하였는데 하나당 대략 25에서 30유로 정도 되는 것 같다. 가격은 이정도면 무난한 것 같고, 다른 이들은 그다지 많이 마시고 싶어하지 않는 것 같아서 내가 좀 많이 마셨다. 예전에 대학교에서 즐기던 생각이 나서 삼배주를 만들어 마셨다. 잔 하나당 소원을 깃들여 마셨는데 그닥 의미는 없고 취기만 빨리 오른다. 내가 만든 삼배주, 듬쁙 소원을 담아 마셨다